Haal de zomer in huis met Woonboulevard Wijchen

Haal de zomer in huis met Woonboulevard Wijchen

Hoewel het lekker weer lang op zich laat wachten, is de zomer al wel in volle gang. Bij Woonboulevard Wijchen hebben we alles wat je nodig hebt om het zomerse gevoel in huis te halen. Ontdek in deze blog prachtige meubels die jouw interieur laten stralen als een zomerse dag!

Hoekbank Loya van Leolux

Met het zomerse kleurtje van Hoekbank Loya ben je zelfs op de grauwste dagen nog vrolijk. De uitstekende details, zoals de uitgesproken bies, maken dit een zeer interessante bank. De overstekende arm- en rugleuningen vallen meteen op. Doordat ze licht gekanteld zijn, vormen ze een open uitnodiging om plaats te nemen. Ga langs bij Eltink Interieur en probeer hoekbank Loya zelf!

Boekenkast Spider Taupe van Zen Lifestyle

Boekenkast Spider heeft een eigentijdse uitstraling en past met zijn taupe kleur helemaal bij dit seizoen. De vakken bieden voldoende ruimte om jouw mooiste accessoires uit te lichten. Houd het licht en luchtig in huis met deze prachtige boekenkast uit de eigen collectie van Zen Lifestyle

Tafel Arvada van Xooon

Tafel Arvada doet ons denken aan Scandinavische zomers. Denk aan lange dagen waarin de zon nauwelijks ondergaat, zachte briesjes die door de lucht waaien en daarmee het frisse, minimalistische design dat zo kenmerkend is voor Scandinavische interieurs. Zie jij jezelf al aan deze droomtafel dineren? Ga dan snel langs bij Tilders Wonen & Slapen!

Eetkamerstoel Tilson van Profijt Meubel

Van de witte boulcé stof kunnen wij nooit genoeg krijgen. Daarom zijn we ook zo weg van eetkamerstoel Tilson. De stoel heeft door de sierstiksels op de rugleuning en zitting en de open rug een retro uitstraling. Stoel Tilson, verkrijgbaar bij Oosterbaan, is een echte aanwinst voor jouw eethoek.

Bank Charelle van Richmond Interiors

De zachte bekleding, ronde vormen en unieke kleur: alles aan deze Charelle bank klopt. En ook deze bank past perfect bij de zomer. Van de manier waarop de zon op deze prachtige bank schijnt krijg je toch meteen een zomers gevoel? Geniet languit van het zonnetje op bank Charelle.

Kom snel langs bij Woonboulevard Wijchen en ontdek hoe je met onze meubels de zomer in huis haalt. Laat je inspireren door onze zomerse stijlen en maak van jouw huis een zonnige plek waar je het hele seizoen van kunt genieten.

Ontdek meer blogs

Producten