Nieuw geopend: PARAGON

Nieuw geopend: PARAGON

Het moment waar we lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken! Na maanden van verbouwen zijn we trots om onze nieuwe designstore, PARAGON, aan jullie te presenteren. Niet alleen hebben we een prachtig nieuw pand, maar we hebben ook een aantal luxe woonmerken toegevoegd aan onze woonboulevard. PARAGON is dé bestemming voor een uitgebreid aanbod aan eigentijdse meubels, speciaal ontworpen voor een luxe interieur met karakter.

Paragon Lifestyle Interior

In onze high-end showroom vind je een selectie stijlvolle meubels van bekende luxe merken zoals Richmond Interior en Passe Partout, naast een ruime eigen collectie. Van tafels en banken tot spiegels en schilderijen - bij ons vind je alles om jouw interieur stijlvol, chic en altijd volgens de nieuwste trends in te richten. Je bent van harte welkom om onze nieuwe winkel te bezoeken aan de Nieuweweg 303 in Wijchen.

Richmond Interior

“Making a luxurious interior accessible to everyone”, daar staat Richmond Interiors voor en daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom is Richmond Interiors een van de toonaangevende merken in onze collectie. Zij bieden eigentijdse luxe meubelen waarmee je jouw complete interieur kunt inrichten. Van ruime hoekbanken tot prachtige klokken aan de muur - alles volgens de laatste trends, maar altijd met een eigen twist. Want het leven is te mooi om altijd binnen de lijntjes te kleuren, toch?

Passe Partout

Passe Partout is een merk dat draait om genieten. Carpe Diem, pluk de dag en geniet van elk moment, hoe klein ook. Dat is de missie van dit Belgische meubelmerk, en die passie zie je terug in hun prachtige collecties. Stijlvolle zitmeubelen waarbij kwaliteit voorop staat, met oog voor elk detail en een vleugje karakter.

Alexander Jones

En dan hebben we nog de exclusieve Alexander Jones collectie - een ware viering van luxe! Hoogwaardige materialen, moderne vormen en stijlvolle kleuren komen samen in deze unieke collectie. Deze exclusieve stukken zijn alleen te bewonderen en te bestellen in onze woonwinkel.

Ontdek meer blogs

Producten