Eetkamerstoel Donna Boucle Creme

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

De eetkamerstoel Donna is een prachtige toevoeging aan je eetkamer. Met zijn creme stoffering en creme poten straalt hij een tijdloze en verfijnde elegantie uit. Het ontwerp van de stoel kenmerkt zich door mooie ronde vormen, waardoor hij zowel comfortabel als esthetisch aantrekkelijk is.

De zachte creme stof van de stoel voegt een vleugje luxe en warmte toe aan je eetruimte. Het zorgt voor een uitnodigende en gezellige sfeer tijdens diners met familie en vrienden. Bovendien is de stof duurzaam en eenvoudig te onderhouden, waardoor de stoel lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

De creme poten van de stoel vormen een harmonieuze combinatie met de stoffering. Ze geven de stoel een subtiele en moderne uitstraling, waardoor hij moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een klassiek, Scandinavisch of eigentijds interieur hebt, de eetkamerstoel Donna voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht biedt de eetkamerstoel Donna ook optimaal zitcomfort. De ergonomisch gevormde zitting en rugleuning zorgen voor goede ondersteuning, zodat je comfortabel kunt genieten van lange en gezellige diners. De stoel is ook geschikt voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner.

Kies voor de eetkamerstoel Donna en breng stijl en comfort samen in je eetruimte. Creëer een plek waar je met plezier kunt samenkomen en genieten van heerlijke maaltijden in een elegante en ontspannen sfeer. Bestel vandaag nog jouw set eetkamerstoelen Donna en geef je interieur een vleugje tijdloze schoonheid.

Kenmerken eetkamerstoel Donna

  • Crème kleur 
  • Crème kleur poten 
  • Ronde vormen
  • Bouclé stof 
  • Optimaal zitcomfort 

Producteigenschappen

Breedte:
56
Hoogte:
82
Diepte:
52
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
46
Materiaal:
Stof
SKU:
140102396
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.