IN.HOUSE Eetkamerstoel Spacio Beige

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Eetstoel Spacio

  • Keuze uit verschillende poten en rugstiksels
  • In diverse stoffen en kleuren
  • Opvallende rugleuning

Eetstoel Spacio valt op door bijzondere vorm van de rugleuning. Daarnaast kun je bij dit model kiezen uit verschillende poten en rugstiksels, en uit diverse stoffen en kleuren. Zo is er altijd wel een eetstoel die bij jouw interieur past.

Bij de poten kun je kiezen uit een eetstoel met sledepoot, een armstoel met 4 rechte poten met parketwieltjes, en een eetstoel met 4 schuine poten, allemaal in zwart metaal. De rugstiksels zijn leverbaar in horizontale sierstiksels, verticale sierstiksels en vierkante sierstiksels. Met deze stiksels krijgt iedere stoel weer een andere uitstraling.

Voor de bekleding kun je naast de getoonde stof Chicago kiezen uit andere kleuren en andere stoffen. In de winkel kun je alle mogelijkheden bekijken.

De eetstoel word ongemonteerd geleverd, maar is met de bijgesloten montagehandleiding gemakkelijk te monteren. Het is ook mogelijk tegen een meerprijs de eetstoel te laten monteren.

Wij adviseren Clean & care set voor het onderhoud van de stof.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 098x051x062 cm | Zithoogte 49 cm, zitdiepte 43 cm.
Breedte:
62
Hoogte:
98
Zitdiepte:
43
Zithoogte:
49
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10436994
Kleur:
Beige
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.