IN.HOUSE Fauteuil Krelani Beige

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Fauteuil Krelani; stijlvol en comfortabel

  • Moderne uitstraling
  • Comfortabel zitcomfort
  • Zwart houten frame
  • Stel zelf samen in de winkel: keuze uit vele stoffen en kleuren

Stel je voor: de perfecte mix van stijl en comfort in één fauteuil. Onze fauteuil Krelani met een elegant zwart houten frame straalt tijdloze klasse uit. Het stevige frame vormt niet alleen solide basis, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Neem plaats en ervaar het ultieme comfort van de zachte, luxe bekleding die zorgvuldig is gekozen voor een aangename zitervaring. Of je nu geniet van een goed boek, een ontspannen gesprek voert of gewoon even tot rust komt, deze fauteuil is de ideale metgezel.

Deze fauteuil is niet alleen een blikvanger in jouw interieur, maar biedt ook nog eens een heerlijk zitcomfort. Hierdoor staat deze fauteuil garant voor jarenlang zitplezier. Zowel in de zitting als in de rugleuning is HR-schuim verwerkt. High Resilience schuim oftewel HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, waardoor de kussens langdurig zijn vorm en comfort behouden. Het HR-schuim kan in het begin wat harder aanvoelen maar na de inzitperiode zal dit materiaal zich steeds sneller vormen voor een optimaal zitcomfort.

Helemaal enthousiast geworden over de fauteuil Krelani, maar heb je liever een andere kleur of stof? Dit is geen probleem. In de winkel is fauteuil Krelani verkrijgbaar in vele verschillende stoffen en kleuren. Ook heb je de keuze uit drie verschillende kleuren houten frames. Zo past deze fauteuil altijd bij jouw interieur.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 081x075x077 cm | zithoogte 43 cm, zitdiepte 51 cm
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10440925
Kleur:
Beige
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.