IN.HOUSE Relaxfauteuil Pantoli S Lichtgrijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Meer dan 35 woonwinkels
2 jaar CBW garantie*
45.000M2 wooninspiratie

Productinformatie

Pantoli voor het ultieme relaxen

Model Pantoli is een relaxfauteuil met een uniek systeem. Je kunt bij dit model kiezen voor een uitvoering waarbij bij het verstellen van de rugleuning de armleuningen mee naar achteren gaan. In iedere stand van de relaxfauteuil blijft het lichaam zo in de meest optimale positie, voor een uiterst ontspannen zit. Het model is ook verkrijgbaar met vaste armen.

  • Armleuningen verstelbaar met rugleuning
  • Maatwerk mogelijk
  • Uitgebreide stof- en ledercollectie
  • Snel leverbaar zoals getoond

Standaard is model Pantoli uitgevoerd met 2 motoren, zodat de voetklep en rug afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. De relaxfauteuil is verder uit te breiden en op maat te maken met veel comfort-verhogende functies. Zo kun je kiezen uit een massage- en verwarmingssysteem, een elektrisch verstelbare hoofdsteunverstelling, of een zogenaamde 'Zero gravity' functie, ook wel 'Hertzwaage' genoemd. Met deze functie kun je de fauteuil kantelen zodat je benen wat hoger komen te liggen. Je hart hoeft dan minder hard te pompen om het bloed te circuleren. Dit werkt uitermate ontspannend, zeker als je het bijvoorbeeld combineert met een verwarmingsfunctie.

Je kunt model Pantoli uitvoeren in één van de vele stoffen of ledersoorten uit de IN.HOUSE collectie. Maar je kunt ook kiezen voor een leuke combinatie van stof en leder. Het model is bovendien helemaal op maat te maken. Standaard kun je kiezen uit 4 maten: S, M, L of XL, en daarnaast kun je ook de zithoogte en zitdiepte nog laten aanpassen. Zo weet je zeker dat hij helemaal bij jou en je wensen past!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 117x070x083 cm | Zithoogte 44 cm, zitdiepte 50 cm.
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10429819
Kleur:
Lichtgrijs
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.